Przeprowadzenie egzaminu dla certyfikatu "Exam 77-725: Word 2016: Core Document Creation, Collaboration and Communication" w sys

Wersja archiwalna z dnia 15-01-2020 12:27:25
Przejdź do aktualnej wersji strony

OGŁOSZENIE O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY

 

Politechnika Rzeszowska

Dział Logistyki i Zamówień Publicznych,

Al. Powstańców Warszawy 12 ,

35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie,

tel. (017)017 7432175, fax (017)7432175,

 

niniejszym informuje o wyniku postępowania na Przeprowadzenie egzaminu dla certyfikatu "Exam 77-725: Word 2016: Core Document Creation, Collaboration and Communication" w systemie Microsoft..

 

Wybrano ofertę:

dla zadania: Przeprowadzenie egzaminu dla certyfikatu "Exam 77-725: Word 2016: Core Document Creation, Collaboration and Communication" w systemie Microsoft.

SOFTRONIC SP. Z O.O.

00-686 Warszawa

ul. Św. Barbary 1

Cena oferty - 4 456.29 zł

Uzasadnienie wyboru:

najkorzystniejsza oferta wg przyjętych kryteriów

 

Streszczenie oceny i porównania złożonych ofert

Nr oferty

Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy

Cena oferty netto

Cena oferty brutto

Uwagi

1

IT Szkolenia Jarosław Kapustka

Św. Jadwigi 12

50-266 Wrocław

  3 839,00

3 839.00 zł

Oferta odrzucona – Wykonawca zastosował złą stawkę VAT.

2

SOFTRONIC SP. Z O.O.

ul. Św. Barbary 1

00-686 Warszawa

  3 623,00

4 456.29 zł

 

 


Przeprowadzenie egzaminu dla certyfikatu "Exam 77-725: Word 2016: Core Document Creation, Collaboration and Communication" w systemie Microsoft.

Data wytworzenia informacji: 2020-01-03
Data publikacji: 2020-01-03 12:39:27
Data modyfikacji: 2020-01-15 12:27:25
Wytworzył/odpowiada za treść informacji (jednostka/pracownik): Dział Logistyki i Zamówień Publicznych
Aneta Jurasz
Opublikowane przez: Aneta Jurasz
Statystyki: 974
Historia wersji
Wersje:

Wersja archiwalna z dnia 15-01-2020 12:27:25
Przejdź do aktualnej wersji strony

prz.edu.pl
Strona WWW Politechniki Rzeszowskiej

bip.gov.pl
Strona główna Biuletynu Informacji Publicznej

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję